איך להשתמש ב AllVideos?

רכיבי צד שלישי, תוספים, מודולים ופלאג-אין עבור ג'ומלה 1.0.

איך להשתמש ב AllVideos?

הודעהעל ידי יאיר אבלסון » 13 ינואר 2009, 01:32

הורדתי את הפלאגין.אני צריך לךהוריד גם איזה רכיב או מודול? לא הבנתי לגמרי איך אני מגדיר אותו, כי לפי מה שהם אומרים, מספיק שאני מכניס קוד בסגנון של {youtube}fufufu{/youtube} כדי שהסרטון יטמע. במקום מה שאני מקבל זה רק את השורה הזו, כטקסט...
מה לא עשיתי נכון?
יאיר אבלסון
ג'ומלאי מתחיל
ג'ומלאי מתחיל
 
הודעות: 26
הצטרף: 10 דצמבר 2008, 14:46

בעניין: איך להשתמש ב AllVideos?

הודעהעל ידי kobi » 13 ינואר 2009, 02:04

כנראה שלא איפשרת את הפלגין דרך "מנהל התוספות"

קובי
אנו מספקים פתרונות מקצועיים של בניית אתרי ג'ומלה והמרת תבניות לעברית בנוסף אנו עוסקים בהתקנה והתאמה של תוספות לג'ומלה ובפיתוח של רכיבים חדשים לג'ומלה.
רוצים באמת לדעת ג'ומלה? הרשמו עוד היום להכשרה מקצועית בתחום בניית אתרים מבוססי ג'ומלה
סמל אישי של המשתמש
kobi
ג'ומלאי גיבור
ג'ומלאי גיבור
 
הודעות: 1827
הצטרף: 21 פברואר 2006, 02:12

Re: איך להשתמש ב AllVideos?

הודעהעל ידי yabelson » 24 ינואר 2009, 13:19

גם...
וגם פשוט לא הבנתי בהתחלה איך משתמשים בו, פשוט כי זה לא הדבר הכי ברור מהMANUAL שלהם.
אחרי כמה נסיונות הבנתי ואז זה נהיה ממש פשוט 8)
יאיר
סמל אישי של המשתמש
yabelson
ג'ומלאי משתלב
ג'ומלאי משתלב
 
הודעות: 114
הצטרף: 22 ינואר 2009, 17:07
מיקום: ישראל

Re: איך להשתמש ב AllVideos?

הודעהעל ידי kobi1972 » 14 מרץ 2009, 14:15

תוכל להסביר איך משתמשים
כי אני לא מצליח יש לי סרטון שמתחיל במספר ולא אות
אז זה נותן לי טעות
מה ניתן לעשות
http://www.youtube.com/watch?v=3av0jEQjDI4

http://www.joomlaworks.gr/content/view/35/41/
תודה
kobi1972
ג'ומלאי מתקדם
ג'ומלאי מתקדם
 
הודעות: 503
הצטרף: 26 מאי 2007, 13:28

Re: איך להשתמש ב AllVideos?

הודעהעל ידי kobi » 14 מרץ 2009, 15:39

אין קשר שזה מתחיל במספר או באות.

אתה מצפה שננחש איזה טעות אתה מקבל ?
סמל אישי של המשתמש
kobi
ג'ומלאי גיבור
ג'ומלאי גיבור
 
הודעות: 1827
הצטרף: 21 פברואר 2006, 02:12

Re: איך להשתמש ב AllVideos?

הודעהעל ידי VicTor » 14 מרץ 2009, 22:45

תוודא שאין עיצוב על השורה הזו.
כי אם יש...זה לא יעבוד.
לייט הוסט - איחסון אתרים לג'ומלה בישראל - כולל התקנה חינם בחשבון האחסון! תמיכה בג'ומלה, תבניות לג'ומלה ועוד.
סמל אישי של המשתמש
VicTor
צוות הגרעין
צוות הגרעין
 
הודעות: 1423
הצטרף: 05 אוקטובר 2005, 03:01

Re: איך להשתמש ב AllVideos?

הודעהעל ידי אביגיליש » 04 נובמבר 2009, 23:11

אני עדיין חווה את הבעיה - מוצגת השורה במקום סרטץ תוכלו לפרט מה היה הפתרון. גרסת הג'ומלה שלי היא 1.5.14. יש בעיות תאימות?
אביגיליש
ג'ומלאי מתחיל
ג'ומלאי מתחיל
 
הודעות: 14
הצטרף: 25 מאי 2009, 10:39

Re: איך להשתמש ב AllVideos?

הודעהעל ידי barnea10 » 05 נובמבר 2009, 12:11

אתה משתמש ב all videos ?
או all videos reloaded ? נסה את זה.

התקן את הרכיב
אפשר את הפלאג אין
ואז בעורך התוכן שלך נוסף לך כפתור בתחתית AVR
משם כבר יהיה לך ממש פשוט
0773501330
[email protected]

http://kbarnea.com
ברנע פתרונות אינטרנט- בנית אתרי ג'ומלה
barnea10
ג'ומלאי מתמיד
ג'ומלאי מתמיד
 
הודעות: 216
הצטרף: 22 ינואר 2009, 17:06

Re: איך להשתמש ב AllVideos?

הודעהעל ידי אביגיליש » 09 נובמבר 2009, 10:43

תודה על העזרה התקנתי את הallvideo reload והוא באמת עובד רק עכשיו הוא כותב שגיאה: C:\wamp\www\yeshiva\administrator\components\com_avreloaded\views\insert\view.html.php on line 185

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\wamp\www\yeshiva\administrator\components\com_avreloaded\views\insert\view.html.php on line 190

והוא לא עובד עובד על קובץ מקומי מה לעשות?
אביגיליש
ג'ומלאי מתחיל
ג'ומלאי מתחיל
 
הודעות: 14
הצטרף: 25 מאי 2009, 10:39


חזור אל תמיכה בהרחבות



מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

ג'ומלה!ישראל בפייסבוק ג'ומלה!ישראל בטוויטר ג'ומלה!ישראל בגוגל+

Powered By JFBConnect

אחסון בחסות:

התחברות



התחבר/י עם פייסבוק
Powered By JFBConnect

הודעות חדשות

הרשמה לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר וקבלו עדכונים וחדשות מג'ומלה! ישראל
captcha

מי באתר

יש באתר 3556 אורחים מחוברים