ביטול סקריפט בדף מסויים

בעיות בשימוש בגירסת 1.5 ותמיכה כללית.

ביטול סקריפט בדף מסויים

הודעהעל ידי tal-li » 09 דצמבר 2013, 13:59

יש לי באתר סקריפט שמופיע תחת התג
<head>
<script> Some Script </script>
</head>
ואני מעוניין שהסקריפט לא יעבוד בדף מסויים מה אני עושה בכדי לבטל את הסקריפט בדף הספציפי?
איי טי רסקיו - שרותי מחשוב לעסקים
tal-li
ג'ומלאי מתחיל
ג'ומלאי מתחיל
 
הודעות: 28
הצטרף: 17 מרץ 2010, 11:30
מיקום: חולון

Re: ביטול סקריפט בדף מסויים

הודעהעל ידי mtk » 10 דצמבר 2013, 12:24

tal-li כתב:יש לי באתר סקריפט שמופיע תחת התג
<head>
<script> Some Script </script>
</head>
ואני מעוניין שהסקריפט לא יעבוד בדף מסויים מה אני עושה בכדי לבטל את הסקריפט בדף הספציפי?

בקוד התבנית תעטוף את השורה בקוד PHP שמתנה את ההצגה שלו:
קוד: בחר הכל
<?php
if ($show_on_this_page) :
?>
<script>...</script>
<?php endif; ?>


עכשיו רק תגדיר בתנאי, מי הם הדפים שכן או לא תרצה להציג בהם את הסקריפט...
מומחה ג'ומלה ו-RTL - בניית אתרי אינטרנט מבוססי ג'ומלה, מודולי סליקה, תמיכה, הדרכה, אתר מראה לזאפ ועוד...
Gracy Art - אתר היצירה של גרסיאלה קוצ'ן | IsrArg - קהילת ישראל-ארגנטינה
לייט הוסט - אחסון אתרים לג'ומלה בישראל - כולל התקנה חינם בחשבון האחסון! תמיכה בג'ומלה, תבניות לג'ומלה ועוד.
mtk
צוות הגרעין
צוות הגרעין
 
הודעות: 7365
הצטרף: 13 נובמבר 2005, 23:36
מיקום: BGU

Re: ביטול סקריפט בדף מסויים

הודעהעל ידי tal-li » 10 דצמבר 2013, 17:32

תודה על התגובה אך אשמח לקבל מידע טיפה יותר מפורט לגבי הסקריפט שכתבת
<?php
if ($show_on_this_page) :
?>
<script>...</script>
<?php endif; ?>

נניח ואני לא רוצה שהסקריפט יופיע בדף הבית ויופיע באודות
האם תוכל להראות דוגמא יותר מפורטת?
איי טי רסקיו - שרותי מחשוב לעסקים
tal-li
ג'ומלאי מתחיל
ג'ומלאי מתחיל
 
הודעות: 28
הצטרף: 17 מרץ 2010, 11:30
מיקום: חולון

Re: ביטול סקריפט בדף מסויים

הודעהעל ידי mtk » 11 דצמבר 2013, 01:36

tal-li כתב:תודה על התגובה אך אשמח לקבל מידע טיפה יותר מפורט לגבי הסקריפט שכתבת
<?php
if ($show_on_this_page) :
?>
<script>...</script>
<?php endif; ?>

נניח ואני לא רוצה שהסקריפט יופיע בדף הבית ויופיע באודות
האם תוכל להראות דוגמא יותר מפורטת?

חיפוש פשוט בגוגל מוביל לתוצאה הזו: http://docs.joomla.org/How_to_determine ... front_page
מומחה ג'ומלה ו-RTL - בניית אתרי אינטרנט מבוססי ג'ומלה, מודולי סליקה, תמיכה, הדרכה, אתר מראה לזאפ ועוד...
Gracy Art - אתר היצירה של גרסיאלה קוצ'ן | IsrArg - קהילת ישראל-ארגנטינה
לייט הוסט - אחסון אתרים לג'ומלה בישראל - כולל התקנה חינם בחשבון האחסון! תמיכה בג'ומלה, תבניות לג'ומלה ועוד.
mtk
צוות הגרעין
צוות הגרעין
 
הודעות: 7365
הצטרף: 13 נובמבר 2005, 23:36
מיקום: BGU

Re: ביטול סקריפט בדף מסויים

הודעהעל ידי tal-li » 11 דצמבר 2013, 17:15

טוב בסופו של דבר הסתדרתי וגם בזכות התשובה שלך
והפתרון הסופי לבעיה הוא כזה ...
קוד: בחר הכל
<?php

            $homepage = "somepage";
            $currentpage = $_SERVER['REQUEST_URI'];
            if($homepage!==$currentpage)  :
            ?>
        <script>some script</script>
        <?php endif; ?>

תודה רבה בכל אופן
איי טי רסקיו - שרותי מחשוב לעסקים
tal-li
ג'ומלאי מתחיל
ג'ומלאי מתחיל
 
הודעות: 28
הצטרף: 17 מרץ 2010, 11:30
מיקום: חולון

Re: ביטול סקריפט בדף מסויים

הודעהעל ידי mtk » 11 דצמבר 2013, 21:18

מאוד לא מומלץ להשתמש ב$_SERVER או בשאר הפרטמטרים של השרת.
בדיוק בשביל זה יש פרמטרים מובנים בframework של המערכת...
מומחה ג'ומלה ו-RTL - בניית אתרי אינטרנט מבוססי ג'ומלה, מודולי סליקה, תמיכה, הדרכה, אתר מראה לזאפ ועוד...
Gracy Art - אתר היצירה של גרסיאלה קוצ'ן | IsrArg - קהילת ישראל-ארגנטינה
לייט הוסט - אחסון אתרים לג'ומלה בישראל - כולל התקנה חינם בחשבון האחסון! תמיכה בג'ומלה, תבניות לג'ומלה ועוד.
mtk
צוות הגרעין
צוות הגרעין
 
הודעות: 7365
הצטרף: 13 נובמבר 2005, 23:36
מיקום: BGU

Re: ביטול סקריפט בדף מסויים

הודעהעל ידי tal-li » 11 דצמבר 2013, 21:33

אם כך אודה לך מאוד אם תסייע לי לכתוב את הקוד נכון
איי טי רסקיו - שרותי מחשוב לעסקים
tal-li
ג'ומלאי מתחיל
ג'ומלאי מתחיל
 
הודעות: 28
הצטרף: 17 מרץ 2010, 11:30
מיקום: חולון

Re: ביטול סקריפט בדף מסויים

הודעהעל ידי mtk » 11 דצמבר 2013, 22:11

tal-li כתב:אם כך אודה לך מאוד אם תסייע לי לכתוב את הקוד נכון

מה לא בסדר בדוגמא שנתתי לך קודם?
מומחה ג'ומלה ו-RTL - בניית אתרי אינטרנט מבוססי ג'ומלה, מודולי סליקה, תמיכה, הדרכה, אתר מראה לזאפ ועוד...
Gracy Art - אתר היצירה של גרסיאלה קוצ'ן | IsrArg - קהילת ישראל-ארגנטינה
לייט הוסט - אחסון אתרים לג'ומלה בישראל - כולל התקנה חינם בחשבון האחסון! תמיכה בג'ומלה, תבניות לג'ומלה ועוד.
mtk
צוות הגרעין
צוות הגרעין
 
הודעות: 7365
הצטרף: 13 נובמבר 2005, 23:36
מיקום: BGU

Re: ביטול סקריפט בדף מסויים

הודעהעל ידי tal-li » 11 דצמבר 2013, 22:23

הדוגמא בסדר גמור אבל לא עובד :(
אז יתכן ואני לא משתמש נכון בדוגמא שנתת וניסיתי כל מיני וריאציות שונות
תסתכל על מה שעשיתי וכן עובד וזה מבטל לי את הסקריפט בדף אחד בידיוק כפי שביקשתי.

ניסיתי את האופציה שלך
קוד: בחר הכל
<?php
if ($show_on_this_page) :
?>
<script>...</script>
<?php endif; ?>

וגם ניסיתי את האופציה השניה כנראה צריך לעשות משהו נוסף ואין לי מושג מה.
איי טי רסקיו - שרותי מחשוב לעסקים
tal-li
ג'ומלאי מתחיל
ג'ומלאי מתחיל
 
הודעות: 28
הצטרף: 17 מרץ 2010, 11:30
מיקום: חולון

Re: ביטול סקריפט בדף מסויים

הודעהעל ידי mtk » 11 דצמבר 2013, 22:26

הקוד שאני נתתי לך היה רק מעטפה ומבנה כללי ליישום ההתנייה.
הקישור מכיל דוגמאות ספציפיות...
מומחה ג'ומלה ו-RTL - בניית אתרי אינטרנט מבוססי ג'ומלה, מודולי סליקה, תמיכה, הדרכה, אתר מראה לזאפ ועוד...
Gracy Art - אתר היצירה של גרסיאלה קוצ'ן | IsrArg - קהילת ישראל-ארגנטינה
לייט הוסט - אחסון אתרים לג'ומלה בישראל - כולל התקנה חינם בחשבון האחסון! תמיכה בג'ומלה, תבניות לג'ומלה ועוד.
mtk
צוות הגרעין
צוות הגרעין
 
הודעות: 7365
הצטרף: 13 נובמבר 2005, 23:36
מיקום: BGU

Re: ביטול סקריפט בדף מסויים

הודעהעל ידי tal-li » 11 דצמבר 2013, 22:43

בכל אופן עדיין לא הבנתי אבל התשובה שלך הביאה אותי לפתרון שמבחינתי הוא טוב כל זה עובד ועובד טוב ללא שגיאות בדף וללא קפיצות ובלי ERROR בדפים זה בסדר גמור.
איי טי רסקיו - שרותי מחשוב לעסקים
tal-li
ג'ומלאי מתחיל
ג'ומלאי מתחיל
 
הודעות: 28
הצטרף: 17 מרץ 2010, 11:30
מיקום: חולון

Re: ביטול סקריפט בדף מסויים

הודעהעל ידי mtk » 11 דצמבר 2013, 22:45

יש לשיטה שלך השלכות אבטחה כאלו ואחרות, אבל לשיקולך.

פשוט תסתכל בקישור שנתתי לך, יש שם דוגמא בדיוק למה שאתה מנסה לעשות.
מומחה ג'ומלה ו-RTL - בניית אתרי אינטרנט מבוססי ג'ומלה, מודולי סליקה, תמיכה, הדרכה, אתר מראה לזאפ ועוד...
Gracy Art - אתר היצירה של גרסיאלה קוצ'ן | IsrArg - קהילת ישראל-ארגנטינה
לייט הוסט - אחסון אתרים לג'ומלה בישראל - כולל התקנה חינם בחשבון האחסון! תמיכה בג'ומלה, תבניות לג'ומלה ועוד.
mtk
צוות הגרעין
צוות הגרעין
 
הודעות: 7365
הצטרף: 13 נובמבר 2005, 23:36
מיקום: BGU

Re: ביטול סקריפט בדף מסויים

הודעהעל ידי tal-li » 11 דצמבר 2013, 22:53

טוב היות ואני לא מתכנת ועם כל הנסיון "העשיר" שלי בג'ומלה לא הצלחתי להבין משם הרבה.
איי טי רסקיו - שרותי מחשוב לעסקים
tal-li
ג'ומלאי מתחיל
ג'ומלאי מתחיל
 
הודעות: 28
הצטרף: 17 מרץ 2010, 11:30
מיקום: חולון

Re: ביטול סקריפט בדף מסויים

הודעהעל ידי tal-li » 11 דצמבר 2013, 23:59

החלטתי שלא להתייאש וזה הפתרון החלופי שמצאתי האם הוא בטוח יותר?
קוד: בחר הכל
<?php
   $menu = & JSite::getMenu();
   if ($menu->getActive() !== $menu->getItem(SomeNumber)) :
   ?>
   <script></script>
<?php endif; ?>
איי טי רסקיו - שרותי מחשוב לעסקים
tal-li
ג'ומלאי מתחיל
ג'ומלאי מתחיל
 
הודעות: 28
הצטרף: 17 מרץ 2010, 11:30
מיקום: חולון

Re: ביטול סקריפט בדף מסויים

הודעהעל ידי tal-li » 12 דצמבר 2013, 00:27

אופציה נוספת
קוד: בחר הכל
<?php
   $currentMenuId = JSite::getMenu()->getActive()->id ;
   if ($currentMenuId !== 'id number') :
   ?>
   <script></script>
<?php endif; ?>
איי טי רסקיו - שרותי מחשוב לעסקים
tal-li
ג'ומלאי מתחיל
ג'ומלאי מתחיל
 
הודעות: 28
הצטרף: 17 מרץ 2010, 11:30
מיקום: חולון

הבא

חזור אל ג'ומלה! 1.5 - תמיכה כללית



מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

ג'ומלה!ישראל בפייסבוק ג'ומלה!ישראל בטוויטר ג'ומלה!ישראל בגוגל+

Powered By JFBConnect

אחסון בחסות:

התחברות



התחבר/י עם פייסבוק
Powered By JFBConnect

הודעות חדשות

הרשמה לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר וקבלו עדכונים וחדשות מג'ומלה! ישראל
captcha

מי באתר

יש באתר 3780 אורחים מחוברים